Norske spilleautomater studie finner flere motivasjoner for å gamble

En nylig publisert studie i International Journal of Contemporary Hospitality Management har funnet ut at den typiske spilleautomaten spilleren er sannsynlig å være en kvinne motivert enten av excitementWomen har ulike motiver for å spille spilleautomater enn menn.

Kvinner har ulike motiver for å spille norske spilleautomater enn menn. som kommer med å vinne en premie, muligheten til å drepe tid, eller ønske om å redusere kjedsomhet og komme seg ut av huset. Hun er vanligvis en gift kvinne mellom 55 og 60 år gamle med noen høyskole utdanning og en årlig husholdningsinntekt på mer enn $ 55 000, ifølge studien.

Basere sine konklusjoner på undersøkelser av om lag 1000 abonnenter til Strengt Slots magasinet, er studiet blant de første til å se spesielt på hva som motiverer folk til å spille spilleautomater, sier forskerne, inkludert medforfatter Sandy Chen, assisterende professor ved Oregon State University College of Business.

Fordi kasino industrien er avhengig av norske spilleautomater bonuspenger, tjene mer penger på dem enn bordspill, vel vitende om motivasjonen bak hvorfor folk spiller dem er viktig, sier forskere. I Atlantic City, spilleautomater består 71 prosent av det totale seire i oktober. I Pennsylvania, er det 81 prosent, ifølge de siste regulatoriske registreringer.

Mer enn 40 prosent av de som svarte på undersøkelsen sa de spiller de tradisjonelle hjul norske spilleautomater, mens nesten 60 prosent sa at de oftest spille video slots, som simulerer spinning av hjul. Flesteparten av de spurte sa de bruke minst en time, og på de fleste seks timer å spille sine favorittspill.

Fire grupper av spilleautomaten gamblers ble identifisert i studien. Den første er en “utilitaristisk gambler” som er ute etter noe å gjøre med hans eller hennes tid. En annen er “spenning gambler” på jakt etter en buzz – typisk fra maskiner som lønner seg ofte selv om utbetalingene er små.

En tredje er “multipurpose gambler” som har en tendens til å være yngre, med mindre inntekt og motivert for å ha det gøy og vinne penger. Den fjerde er “avslapping gambler”, som har en tendens til å være den mest utdannede og godt å gjøre spilleren ønsker å sosialisere, ha det gøy og lindrer stress.

Menn og kvinner var motivert for å spille norske spilleautomater av forskjellige årsaker, ifølge studien. Kvinner hadde en tendens til å være utilitaristisk og spenning gamblere, mens menn hadde en tendens til å være multipurpose og avslapping gamblere.